Известие

Collapse
No announcement yet.

Скорости или съединител?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скорости или съединител?

Дано не са започнали проблемите и при мен (че просто сега не е подходящ момент $$$)

Сутрин се качвам в колата и много трудно изключвам от скорост (предполага се че колата нощува на 1ва предавка и ръчна). Не знам от какво може да е, но се притеснявам да напъвам така скоростния лост. То е малко субективно де... за някои други може да не е напъване, но аз към моята кола обичам да се отнасям малко по-внимателно. Може ли да ме насочите къде може да е проблема по този симптом и да ме подготвите ($). мерси!
    Alfa Romeo 166 2,4jtd, 150ps, 2002
    In da club... Finally!

Помпа на съединител, ако е долната, която е вътре в купето е голям филм преди смяна трябва да минеш курс по йога. Спокойно, не е много голяма цифра.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Помпа на съединител, ако е долната, която е вътре в купето е голям филм преди смяна трябва да минеш курс по йога. Спокойно, не е много голяма цифра.
      Май не е от тая в краката, аз я сменях мойта скоро и пак ми се случва от време на време да излиза 1-ва трудно сутрин . В такъв случай просто паля на първа с натиснат съединител
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Попитай Linkestis той спомена че на 136 конювата има такъв проблем, виж попитай го, може да го е решил
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD '99

Citroen Berlingo 1.9D Служебната

Comment

Working...
        X